ALTRES SERVEIS

Si tens altres necessitats a l’Attic oferim més serveis. Desde traducció de documents, fins a preparar i gestionar estades a l’estranger.

TRADUCCIONS

Oferim traduccions de tot tipus de documents en anglès, alemany, francès, àrab, italià i rus. Les tarifes varien segons l’idioma i el nombre de paraules. Consulta els nostres preus o explica’ns què necessites i et farem un pressupost a mida.

translate
interpretacion-attic

SERVEI D'INTERPRET

Els nostres intèrprets en anglès, alemany, italià, francès i rus ofereixen serveis de traducció simultània per a reunions de treball, conferències, seminaris, entrevistes o viatges de negocis. Consulta les nostres opcions i et presentarem un pressupost segons les teves necessitats.

ESTADES A L'ESTRANGER

Oferim assessorament i recerca de cursos i estades a l’estranger per a nens, joves i adults. Si estàs pensant en fer una estada amb una família, estudiar un curs intensiu a l’estranger o inscriure’t en un campament esportiu en un altre país, vine a l’Attic i t’assessorarem sobre totes aquestes opcions.

London - happy tourist holding British UK flag by Big Ben and red double decker bus. Excited girl sightseeing travel on Westminster Bridge, London, England, United Kingdom. Multiracial Asian Caucasian
391ea8910617ad2f9d1c0fb68b3cc265_XL

AU-PAIRS

T’ajudem a trobar feina a fora com au-pair o a acollir-ne una a casa durant l’estiu o el curs escolar. Moltes famílies dels nostres alumnes ja han gaudit d’aquesta experiència, vine i t’explicarem com ho pots fer!

MINI ATTIC

A l’Attic tenim un espai dedicat exclusivament als alumnes més petits. Aquí fem manualitats, tallers de tota mena i jocs per aprendre l’idioma d’una forma diferent, divertida i didàctica.

mini-attic