NOTÍCIES

Èxit de participació en la primera edició del Young Shakespeare

Gran Bretanya, Perú, Dinamarca i Japó han estat els articles guanyadors de la primera edició del premi d’escriptura creativa en anglès.

Exams Baix Camp, centre oficial de Cambridge a la comarca, ha donat a conèixer els guanyadors del concurs Young Shakespeare, que enguany celebra la seva primera edició i que ha contat amb un gran nombre de participació.

Més d’una trentena d’alumnes, d’entre 10 i 15 anys, han escrit el seu article sobre un país del món, explicant la seva cultura, tradicions, llocs d’interès o gastronomia. La organització del premi ha valorat molt positivament la implicació dels alumnes i ha destacat la qualitat dels escrits.

En la categoria junior (10-12 anys) la guanyadora ha estat Rut Aliagas, de 10 anys, amb el seu article sobre Gran Bretanya.

En la categoria sènior (13-15 anys), el jurat ha decidit premiar a dos participants, ja que s’ha produït un empat en la puntuació dels seus escrits: Èlia Pàmies, de 13 anys, que ha presentat un article sobre Perú, i Laia Carpio, també de 13 anys, que ha escrit sobre Dinamarca.

La menció especial per l’article més original ha estat per Paula M. Arnau, d’11 anys, amb el seu escrit sobre Japó.

Aquesta setmana s’ha fet entrega dels premis als guanyadors i Exams Baix Camp ha obsequiat a tots els participants amb un petit obsequi de Cambridge. Els articles premiats seran publicats a la nostra web i els interessats en llegir tots els articles del concurs ho podran fer a través del blog de l’Attic Idiomes.

1 d’Abril, 2017 Sara

Young Shakespeare

Comencem el 2n trimestre del curs amb il·lusió i nous projectes. Gràcies a la col·laboració d’Exams Baix Camp, centre examinador oficial de Cambridge a la comarca, l’Attic posa en marxa el seu 1r concurs d’escriptura creativa en anglès per alumnes d’entre 10 i 15 anys.

L’objectiu és animar als més joves a escriure en aquest idioma i motivar-los a millorar la seva expressió escrita. El certamen proposarà un tema diferent cada any i membres del centre Exams Baix Camp seran els encarregats d’escollir els tres millors treballs, a més d’obsequiar amb un petit regal a tots els participants.

El tema escollit per aquesta primera edició és Around the world. Els alumnes que hi vulguin participar han d’escollir un país del món i escriure un article sobre ell, explicant-nos curiositats, tradicions i dades importants, com la moneda, l’ idioma, la seva cuina o punts d’interès a visitar.

Tots els articles han de tenir entre 180 i 220 paraules i s’han de fer arribar a través del nostre correu electrònic (info@atticidiomes.cat) abans del 31 de Gener. Durant el mes de Febrer donarem a conèixer els tres articles premiats i els publicarem a la nostra web.

Anima’t a participar, explica’ns a quin país t’agradaria viatjar i converteix-te en un Young Shakespeare!

Gener 20, 2017 Sara

Summer Camp '17

Quins bons records del Summer Camp d’enguany! Ens ho vam passar genial fent manualitats, cuina, gimcanes, jocs de taula, tallers de màscares i mullant-nos molt!

Cada divendres fèiem sortides per la ciutat i visitàvem altres llocs on ens van ensenyar moltes coses. Al Dia de Granja vam conèixer a molts animals i fins i tot vam fer una carrera de cars! Al Mas Tallapedra vam muntar a cavall i ens vam banyar a la piscina i, als Xiquets de Reus, ens van ensenyar com es fa un castell. I el Summer Camp no podia acabar millor sense la tradicional festa de cloenda al Bubblepark.

Des de l’Attic volem agrair a tots els pares i alumnes que van participar al Summer Camp ’16. Sempre és un plaer transmetre l’anglès amb gent tan fantàstica que et trobes pel camí. Gràcies a tots i fins el proper estiu!

26 d’Agost, 2016 Sara

El Reus Diari escull l'Attic com una de les millors acadèmies de Reus

En el seu article Els cinc motius pels quals estudiar anglès et canviarà la vida el Reusdiari.cat cita l’Attic com una de les millors opcions de la ciutat per estudiar idiomes. Feliços de poder compartir amb vosaltres aquest article i de seguir creixent!

November 15, 2016 Sara