L’Attic comença a col·laborar amb l’escola Marià Fortuny

L’Attic ha iniciat un nou projecte educatiu amb l’escola Marià Fortuny de Reus. A partir d’aquesta setmana tots els alumnes de 6è de Primària comptaran amb una professora nativa per reforçar la seva expressió oral en anglès, una iniciativa que neix de l’escola i que té com a objectiu millorar les competències bàsiques dels seus alumnes més grans.
Un cop a la setmana, cada una de les dues classes de 6è es partirà en dos grups, i un d’ells treballarà l’speaking amb l’assistent nativa a través de jocs, cançons, dinàmiques de grup i tallers de tota mena. Aquesta col·laboració entre l’Attic i l’escola es durà a terme durant tot el curs escolar i s’inclourà en el nou projecte educatiu del centre, que té com a objectiu treballar, a llarg plaç, l’anglès a través de continguts dinàmics i interactius que no incloguin els tradicionals llibres de text.
Més endavant us anirem informant, a través del blog de l’Attic i de la web de l’escola Marià Fortuny, de totes les activitats i iniciatives d’aquest projecte.