ACTIVITATS D'ESTIU

A banda dels cursos d’idiomes, l’Attic ofereix altres serveis d’idiomes per a famílies, com estades a l’estranger o recerca d’au-pairs. A més, a l’estiu organitzem el Happy Summer, un casal per alumnes d’Infantil i Primària on es treballa l’anglès a través de jocs, tallers, esports i excursions. També pots aprofitar el mes de Juliol per aprendre anglès amb els nostres cursos intensius.

HAPPY SUMMER

El casal d’estiu és una molt bona manera de fer una immersió lingüística a l’anglès a través de les nostres setmanes temàtiques, on organitzem tallers de cuina, manualitats, esports, gimcanes, cinema, jocs d’aigua… i cada divendres organitzem una sortida per la ciutat. De dilluns a divendres durant tot el mes de Juliol.

SUMMER LESSONS

Durant el mes de Juliol organitzem cursos intensius per alumnes de secundària i adults. Et pots inscriure per setmanes o tot el mes de Juliol, informa’t a la nostra secretaria!

London - happy tourist holding British UK flag by Big Ben and red double decker bus. Excited girl sightseeing travel on Westminster Bridge, London, England, United Kingdom. Multiracial Asian Caucasian

ESTADES A L'ESTRANGER

Oferim assessorament i recerca de cursos i estades a l’estranger per a nens, joves i adults. Si estàs pensant en fer una estada amb una família, estudiar un curs intensiu a l’estranger o inscriure’t en un campament esportiu en un altre país, vine a l’Attic i t’assessorarem.

AU-PAIRS

T’ajudem a trobar feina a fora com au-pair o a acollir-ne una a casa durant l’estiu o el curs escolar. Moltes famílies dels nostres alumnes ja han gaudit d’aquesta experiència, vine i t’explicarem com ho pots fer!

391ea8910617ad2f9d1c0fb68b3cc265_XL