EXÀMENS OFICIALS

Si estàs pensant certificar el teu nivell d’anglès amb un examen oficial, nosaltres t’ajudem a preparar-te’l.
L’Attic disposa de grups específics de preparació d’exàmens, amb simulacres reals al llarg del curs perquè vagis coneixent la teva evolució i, un cop estàs preparat/da, busquem una convocatòria i gestionem la teva inscripció a la prova.
Si no tens clar quin és el millor examen per certificar el teu anglès nosaltres t’assessorem sobre les diferents titulacions i busquem el millor examen segons les teves necessitats.

Necessites certificar el teu nivell d’anglès de forma oficial? Apunta’t als nostres cursos de Cambridge!
PET (B1): Dimarts i dijous de 19 a 20:30 h.
FCE (B2): Dilluns i dimecres de 19 a 20:30 h.
CAE (C1): Dilluns i dijous de 19 a 20:30 h.

*Per altres horaris consultan’s!

UNIVERSITAT DE CAMBRIDGE

Els exàmens de la Universitat de Cambridge són els més populars i reconeguts arreu del món per acreditar el teu nivell d’anglès.

Les seves titulacions van des del nivell A2 al C2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües i, a diferència d’altres exàmens oficials, l’examen s’aprova o es suspèn, obtenint només el certificat si s’arriba a un percentatge mínim, que varia segons el nivell. Una altra característica que diferencia aquestes titulacions de les altres és que no tenen caducitat.

L’examen consisteix en vàries proves (Reading, Use of English, Writing, Listening o Speaking) que serveixen per mesurar les teves competències orals i escrites de l’idioma.
Són molt acceptats entre empreses que desitgen conèixer el nivell d’anglès dels seus treballadors i entre aquells estudiants universitaris que necessiten acreditar una llengua estrangera per obtenir el títol de Grau.
Algunes universitats demanen aquestes titulacions com a requeriment mínim d’accés per a alumnes estrangers.

INSCRIU-TE

Oferim l'educació perfecta per a tu.
TOEFL

El Test of English as Foreign Language, més conegut com a TOEFL, és un examen que avalua les teves competències lingüístiques en l’àmbit acadèmic. És la millor opció per aquells alumnes que volen cursar estudis universitaris a un país estranger, especialment als Estats Units, on moltes universitats el demanen com a requeriment d’entrada per a estudiants no nadius.

A diferència dels exàmens de Cambridge, el TOEFL té una validesa de 2 anys. Consisteix en 4 parts i no s’aprova ni es suspèn, sinó que s’obté una nota de 0 a 120.

TOEIC

El Test of English for International Communication, o TOEIC, acredita el teu nivell d’anglès per al món laboral. Tot i ser poc conegut al nostre país, moltes empreses americanes el demanen com a requisit per a contractar treballadors d’un altre país.

La prova consisteix en un test de 200 preguntes, amb 4 opcions de resposta i, com altres titulacions, no es suspèn, sinó que avalua les diferents competències lingüístiques amb una nota que va de 0 a 990 punts. Té també una vigència de 2 anys.

IELTS

El International English Language Testing System, més conegut com a IELTS, té dos modalitats: el IELTS Academic, que certifica el teu nivell per a institucions acadèmiques, i el IELTS General Training, més orientat al món laboral.

Aquest certificat prové de la Universitat de Cambridge i el British Council, per això l’anglès que avalua és el britànic, tot i que és un títol que s’accepta a moltes universitats i empreses d’arreu del món, tant a Europa com a Estats Units o Austràlia.

També té una vigència de 2 anys i la nota pot anar de l’1 al 9.