CURSOS PER A EMPRESES

L’Attic imparteix cursos d’idiomes a mida per a empreses i entitats de tot tipus, a més de formació i assessorament per a diferents activitats laborals en altres idiomes.

Si ets una empresa i necessites oferir formació d’idiomes, truca’ns, explica’ns el què necessites i nosaltres et farem arribar una proposta de curs amb un pressupost a mida. A més et podem gestionar tots els papers per sol·licitar les subvencions de formació de treballadors de l’Estat de la FUNDACIÓ TRIPARTITA.

PASSEU EL PRIMER PAS

Guanya amb nosaltres el teu passaport al món. T'oferim un món ple d'aprenentatges.
sede-Fundación-Tripartita

FUNDACIÓ TRIPARTITA

La Fundació Tripartita és una fundació estatal que treballa per fomentar la formació en l’àmbit laboral. Així doncs, la fundació ajuda econòmicament a totes aquelles empreses que desitgin organitzar cursos de formació pels seus treballadors.

L’empresa decideix quina formació necessita i la Fundació atorga les ajudes a través d’importants bonificacions en les quotes que l’empresa paga a la Seguretat Social.
A l’Attic t’informem sobre els requisits i passos a seguir i et realitzem tots els tràmits corresponents. Per a més informació sobre la Fundació Tripartita i les seves bonificacions, consulta la seva web www.fundae.es

TRADUCCIONS

Oferim traduccions per a empreses i particulars en anglès, alemany, francès, àrab, italià i rus. Les tarifes varien segons l’idioma i el nombre de paraules. Consulta els nostres preus o explica’ns què necessites i et farem un pressupost a mida.