CURSOS

A l’Attic pots aprendre anglès, alemany, francès, italià, rus i àrab. També tenim classes de català i espanyol per a estrangers.

Els cursos segueixen el calendari escolar i van de setembre a juny. Les classes poden ser en grup o particulars, amb una àmplia gama d’horaris de matí, migdia, tarda i vespre.

Data inici: 19 de Setembre
Vacances de Nadal: Del 22 de Desembre al 8 de Gener
Vacances de Setmana Santa: Del 3 al 10 d’Abril
Fi de curs: 22 de Juny

A l’Attic creiem que és important marcar-te un objectiu quan aprens un nou idioma, per això tenim cursos adaptats a aquests objectius i necessitats, per a totes les edats i nivells.

GRUPS REDUÏTS

Els grups sempre tenen entre 3 i 8 alumnes, d’aquesta manera podem treballar l’idioma des d’un tracte personal i proper, posant especial èmfasi en potenciar les habilitats comunicatives de l’alumne.

GRUPS DE 2 ALUMNES

Si sou 2 alumnes, teniu el mateix nivell i vols escollir el teu horari i les hores de classe a la setmana que més et convenen, aquesta és la millor opció.

CLASSES PARTICULARS

Adaptades a cada alumne, ja siguin de repàs o d’ampliació.

FORMA EL TEU PROPI GRUP

Si sou 3 alumnes amb el mateix nivell i no et van bé els horaris dels grups que ja tenim oberts a l’Attic, pots formar el teu propi grup, escollint el teu propi horari i el nombre de classes que vols fer a la setmana.

IDIOMES IMPARTITS

Anglès
Alemany
Francès
Italià
Rus
Àrab
Català
Castellà

INSCRIU AL TEU NEN

Oferim l'educació perfecta per al teu fill cada dia

Descobreix la millor manera d’aprendre anglès amb els nostres cursos
adaptats als teus objectius i necessitats.