Èlia Pàmies, guanyadora de la 3a edició del Young Shakespeare

L’alumna Èlia Pàmies, de 15 anys, ha guanyat la darrera edició del concurs d’escriptura creativa en anglès Young Shakespeare amb una història de por titulada On the other side.  

El jurat ha escollit aquest escrit per la seva originalitat, per la qualitat en l’ús d’adjectius i gramàtica anglesa i per mesclar suspens, terror i sorpresa en tant poques paraules. Aquesta tarda la seva professora, la Fenella, li ha fet entrega del premi, una tablet.

La valoració del concurs d’enguany ha estat molt positiva, pel gran nombre de participació i per la qualitat dels escrits presentats. Algunes de les millors històries, però, excedien en gran mesura el límit de paraules permès, i això ha fet que, entre d’altres motius, el jurat es decantés per la història de l’Èlia, que complia tots els requisits demanats. Podeu llegir la seva història i tots els escrits finalistes a la nostra web.

Agraïm a tots els alumnes i professors de l’Attic la gran feina que han fet i us anima a participar, el curs vinent, a una nova edició del nostre concurs!