Un nou curs amb la Vitxeta

 

Amb l’inici de les classes engeguem també l’extraescolar d’anglès de l’escola de la Vitxeta que, un any més, ha confiat en l’Attic per organitzar aquesta activitat.

Adreçada tant a nens i nenes d’infantil com de primària, l’activitat té lloc a la mateixa escola de dilluns a dijous, de 4 a 5 de la tarda. L’objectiu és gaudir de l’anglès d’una forma amena i divertida, a través de jocs, dinàmiques de grup i tallers de tot tipus, com el taller de galetes de Nadal que vam fer el curs passat amb els més petits de l’escola, o el rodatge del curt que van dur a terme els alumnes de 5è i 6è.

Enguany els alumnes més grans de l’escola seran els encarregats de dissenyar un blog de notícies en anglès, on periòdicament informaran als pares i a altres alumnes de l’escola sobre les activitats que durem a terme durant el curs.  La resta de grups podran aportar el seu granet d’arena redactant i publicant les seves pròpies notícies i fotos.

Tots els pares d’alumnes de la Vitxeta interessats en inscriure els vostres fills a l’extraescolar d’anglès podeu fer-ho a través de l’AMIPA de l’escola, encara queden algunes places!